Cardno APAC North Headquarters

Cox Architecture’s design of Cardno’s new workplace has fostered and enabled cultural change within their organisation.

Designed to better connect their diverse Business Units, a master-planning approach was applied to the arrangement of the workplace creating a Cardno Community.

The welcome space is a bustling Town Hall creating opportunities for Cardno to gather as a whole organisation and showcase their work to both internal and external collaborators.

Neighbourhoods are defined by a working wall with open sections creating visual connections to diverse collaborative spaces, designed to offer staff multiple environments to suit their needs.

A High Street encourages movement through the floor to the Café and Park spaces encouraging chance encounters, social networking opportunities and the cross fertilisation of ideas.